Horvátországi nyaralás

Friss topikok

Krk és Crikvencia

2010.08.12. 12:08 füstbela

 Malinska

Malinska a Kvarner-öbölbeli Krk szigeten található. Ugyan a malinskai strand nem teljes mértékben homokos, sőt csak egy nagyon kis területen homokos, de mivel lassan mélyül a partja, így kisgyerekes családok részére kiváló úticél lehet.  

2010 horvátországi horvátország információ csodás tengerpart part homokos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A nagycsaládos Malinska. Ugyan nem teljesen homokos, de ajánlott

Malinska nemcsak, hogy gyönyörű stranddal rendelkezik, de még Magyarországhoz is közel található.
 

Crikvenica

Crikvenica az idők során igazi turisztikai központtá nőtte ki magát. Megtalálható itt minden ami a nyugodt nyaraláshoz szükséges: hosszú tavernák, éttermek, boltsorok, több kilométer hosszú strand, játszóterek, parkok. A crikvenicai strandok lassan mélyülnek és az egyes partszakaszokon homokos tengerparti részek is találhatók.  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crikvenica hosszan elnyúló homokos strandja

Crikvenica különösen ajánlott a kisgyerekes családok részére, mert ez a partszakasz található legközelebb Magyarországhoz. Ha éjszaka indulunk el, akkor könnyedén reggelre leérhetünk Crikvenicára (Budapesttől 520 kilométer Crikvenica, mára végig autópálya vezet le). Mivel a Kvarner-öböl északi részén található a település, itt még nem kell számolni akkora hőséggel, mint 100 vagy 200 kilométerrel lejjebb.

 

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország információ part tengerpart homokos 2010 csodás horvátországi

A bejegyzés trackback címe:

https://horvatszallasok.blog.hu/api/trackback/id/tr542216696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása